Tuesday, July 19, 2011

SPAM (!) VIRUS (!) HACK (!)

Hotak diee~ (!) menyirap gilew syeh..
Facebook aku kne SPAM?HACK?+VIRUS?
Biar betol... Lau komputer nieh kne virus,mampus aku..
Komputer antik nie dah lah x de ANTI-VIRUS.
Pening kepale aq..
Ape kesan nye yg sebetol-betol nye ..
Lau setakat kne wat FB  baru x kesah,nie lau jadi ape2 at komputer antik nieh?
Mak aku nak wat keje pown x ley,nk aksess internet pown x ley..
Sape yg hack/spam/hntr virus tuh mmg sial ah...
Sangat2 bengang (!)
Tp FB aq tuh dh lh ramai kwn2 lama aq,sdare2 lagi ..
Adoi pening >_<" ..
CB betol sape yg wat tuh...
Mmg aq x puas aty..
Perghh !@$#@%
Ptot ke aq wat FB baru or just pkai yg lame punyew...
Nyusah kn idop aq syehh !!!!!

Saturday, July 16, 2011

Hari Sabtu yg sungguh ceria....

Hari ni aq bgn sangat2 lmbt caused semalam kwn aq ade masalah..
So aq lh tempat dye luah kn perasaan..
Tp aq x kesah cause aq nieh memang suke dengar masalah orang lain..
Hahahaa.
Mase tusyen kol 6.00pm-8.00pm..
Kelas form 4 dibatalkan..
So ade 2 org akk form 4 bertandang at kelas aku..
Kwn aq NUR FITRI pown dh mule menggatal..
Hahahaa..
Bedekak jgak bila aq tgk si mamat tuh...
Orang dah mula jual MINYAK...
Abiss lah...
Kebetulan plak akk pompuan tuh pemai nhoki mcm dye...
Hahaa...Peluang keemasan black...
Sebelum balik,akk form 4 tuh bg student card kami..
Dye sebut "sape MOHD SHAHRUL AMRY?"
Aku pown jwb lh "SYE"
Hahaha....Dye kate name aq comel :)
TQ..
Bile dh sampai at bwh,time tunggu ayah RAJA AKHBAR , akk form 4 tuh adee.
Dye kate muke aq mcm muke member dye ..
Dye kate aq comel.. HAHA...
Bile ais krim aq dh abis,Raja pown ckp yg ayah dye dh sampai..
Aq terkejut gilew...
Ayah dye jemput kite org gune mercedes..
Perghh.... terBAEKK~
Hahaha....
Exited gilew..
First time naek kete mahal.haha....
:)
to uncle,thns caused picked us ... :)

Friday, July 15, 2011

JUMAAT 15/7/2011

Pagi-pagi dh dikejut kan dengan panggilan dari ibu ku..
Jam dh menunjukkan pukul 5.30 pagi..
Dengan sepantas kijang,aq bersiap..
Dah siap2,aq teros ke sekolah..
Sampai sekolah kol 6.45 pagi..
Aliff x dtg,so aq x de kwn lh..
Bak kate org "x de geng lah" haha..
Subjek yg pertama sekali Geografi..
Belajar dengan penuh tekun sbb nk exam lg beberapa minggu..
Subjek BI paling terok kowt sbb MISS AZNEE asyik kne sakat ngan dak2 nieh..
Subjek last skali arini KEMAHIRAN HIDUP..
Dah lah chapter best (enjin) ..
Yang aku x puas ati,mase aq ngan wat presentation,dak2 nieh ley memekak..
Otak dye ah..
Last skali,cikgu RAHIAH keluar kelas dengan rase geram + marah +menyirap ngan dak2 nieh..
*CIKGU,SORRY TAU...

Tuesday, July 12, 2011

-MAISARA-

Bermula nya kisah AKU dan SI DIA..
Tarikh 6/6/2011 adalah tarikh AKU mula bersama dengan SI DIA.
Nama orang yang AKU maksud kan itu ialah MAISARA.
Nama yang sangat-sangat aku minati.
Walaupun rupanya tidak secantik gadis yang diluar sana,tapi budi baik hati nya telah membuat kan aku sayang kepadanya (kalau awak bace jangan marah erhh) .
Rupa paras tidak pernah aku ambil kira dalam soal percintaan.
Hal ini kerana rupa paras seseorang dapat mengaburi mata orang yang lain.
Bukan lah aq mengutuk gadis yang di luar sana,tapi x semua orang seperti itu.
Sayang,walaupun awak tumbuk,sepak dan mencubit saya.
Saya tetap sayang awak sebab awak "ONE IN A MILLION" kepada saya.
Walaupun tadi (12/7/2011 2.30-4.30 petang) awak baru balik sekolah,awak tetap mahu menemani saya ke POLIKLINIK untuk membuat FISIOTERAPI.
Walaupun awak perlu menunggu saya selama 2 jam,taapi awak tetap menunggu saya dengan penuh sabar.
Terima kasih awak.
SAYA SAYANG AWAK.
Cinta Cinta jugak,study jangan lah sesekali kita abaikan tau.
Awak kena janji dengan saya,jangan malas-malas.
Buang kan tabiat malas awak.
Semoga awak berjaya dalam peperiksaan percubaan PMR .
AMIN~
YANG TERSAYANG : MAISARA ...

                                                                                   <3 KAMU

Sunday, July 10, 2011

huhh =..=' (HOSPITAL n ISKANDAR OPEN 2011)

Lama x update blog yg membuhsan kn nieh..
23/6 - 27/6 aq msok hospital ..
sebab aq ade athsma..
mule2 just plan nk amek gas..
last2 dh msok gas 4 kali x ok gak,then kne inject ubat pown x ok..
lastly kne msok wad..
doktor ckp maybe dalam 1-2 hari jew..
tp hampir seminggu..
nasib baik ade AIMAN a.k.a ROY dtg slalu tok teman aq..
TQ jgak kepada SAYANG,AIN,UMIE,NOR LIZA,ASYRAF,CHE MIZAN,ALIFF IRFAN,SODOK,KHAIRUNISAH,BONZER,HOLILUL n akk aq..tq sbb sudi melawat aq..
HOSPITAL? sangat2 buhsan.. TV = 2 CHANNEL (tv3 n tv7) .
                                                               -JEMPUT MAKAN-
                                                                         bile dh kenyang    


-ISKANDAR OPEN 2011-
pasukan MAKTAB SULTAN ABU BAKAR JB under 15 + 18 ...
Lawan dgn penuh semangat di padang seri gelam..
walaupown tewas,mereka tetap x putus semangat..
walaupown thn nie aq x dpt maen ats sebab2 tertentu,aq tetap turun padang..
2 hari sebelom berlansung nya ISKANDAR OPEN CHALLENGE,SIR NAJMULHUDA wat pengumuman ttg siapa yg akn bermain untuk ISKANDAR open..
Aq telah menitis kan air mata selepas mendapat tahu bahawa aq x dpt bermain tok perlawanan kali ini..
Tp x mengapa sbb cikgu2 ragbi semua nya memberi sokongan kepada aq.. :)
TQ CIKGU..
Pertama kali aq menitis kan air mata sbb permainan..
walaupown mak n ayah aq menganggap RAGBI sebagai 1 permainan,tp bg aq RAGBI adalah satu tempat untuk aq melepas kan geram,stress..tempat aqnk hepi2,enjoy ..
BAGI aq,thn nie tahun malang tok aq.. :'(
                                                         
          *UNTUK KEMBALI NORMAL adalah seperti satu angan2 yg x akn aq dapat...